Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Самборі згоріли два будинки, що стояли поруч

Вчора, 2 серпня о 18:51 у місті Самбір, по вул. Замкова, 3 виникла пожежа в цегляному житловому 3-х квартирному будинку, повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

У квартирах №1,2 житлового будинку ніхто не проживає, в квартирі №3 проживали 7 осіб, у тому числі 3 дітей (дитина 2001 року народження та дві дитини 2008 року народження).

Внаслідок пожежі загиблих немає, постраждало три особи:

- 1940 року народження (інвалід), мешканка квартири №3, у стані середньої важкості з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізована до Самбірської ЦРЛ;

- 1962 року народження (інвалід), мешканець квартири №3, у стані середньої важкості з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізований до Самбірської ЦРЛ;

- 1972 року народження, стороння особа, яка надавала допомогу у рятуванні потерпілих, з травмою голови госпіталізований до Самбірської ЦРЛ.

Під час пожежі вогонь перекинувся на дах сусіднього 2-х поверхового цегляного будинку (вул. Замкова, 5). Частина будинку перебуває у комунальній власності (в будинку розташовані 4 квартири, кількість мешканців встановлюється), другу частину будинку займають нежитлові приміщення.

Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 174 м2 в будинку №3 та покрівля на площі 200 м2 в будинку №5.

Пожежа ліквідована о 22:04 силами 9 пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області (у складі 33 осіб та 9 од. техніки).

Мешканців з будинку №3 розселено у родичів, для їх тимчасово проживання запропоновано кімнати в гуртожитку Самбірського технікуму економіки та інформатики. Причини пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ