Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У селі Басівці водій вантажівки вбив 60-річного пішохода

Біля Львовом, у селі Басівка, водій вантажівки скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду та втік з місця події. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 жовтня близько восьмої години ранку у селі Басівка Пустомитівського району. Невідомий водій, керуючи невстановленим вантажним автомобілем-самоскидом, забрудненим вапном, скоїв наїзд на пішохода, 60-річного місцевого мешканця.

Внаслідок наїзду пішохід отримав травми, несумісні з життям та помер. Водій з місця ДТП поїхав (ймовірно, у напрямку автодороги «Західний обхід Львова»).

Правоохоронці проводять заходи для встановлення місцезнаходження вантажівки, якою було скоєно наїзд на пішохода та особи водія, котрий був за кермом, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Прохання до всіх, хто може допомогти встановити обставини цієї ДТП, місцезнаходження вантажівки, якою було скоєно наїзд на пішохода та особи водія, котрий був за кермом, телефонувати на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ