Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У селі Оброшині сім'я отруїлась чадним газом: 3 дітей шпиталізовані

4 січня о 10.00 у с. Оброшино Пустомитівського району, в приватному житловому будинку отруїлися чадним газом 5 осіб, з них 3 дітей. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Постраждалі: 1986 року народження (19% карбоксигемоглобіну), доправлена до Львівської обласної клінічної лікарні, після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилась; 1988 року народження (29% карбоксигемоглобіну), доправлений до Львівської обласної клінічної лікарні, після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився; 2010 року народження, дитина, госпіталізований до Львівської обласної дитяча клінічної лікарні “Охматдит”; 2013 року народження, дитина, госпіталізована до Львівської обласної дитяча клінічної лікарні “Охматдит”; 2016 року народження, дитина, госпіталізований до Львівської обласної дитяча клінічної лікарні “Охматдит”.

Постраждалі діти після надання необхідної медичної допомоги переведені з реанімаційного відділення лікарні до відділення пульмонології.

Працівниками ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинено подачу газу до газового димохідного котла. Причини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ