Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Сенсотеці завершується експонування унікальних світлин

23 Липня у львівській “Сенсотеці” відбулось яскраве відкриття фотовиставки “Благодійність у Об’єктиві”, організованої під патронатом “Українського форуму благодійників”. Охочі матимуть нагоду побачити фотокартини ще до кінця цього тижня.

Особливістю фотовиставки є те, що вона мандрівна і вже побувала на Київщині, Луганщині, Волині, а тепер у Львові. Представлено 40 світлин, які є переможцями конкурсу. Професійне журі обрало їх із понад 500 претендентів з різних куточків світу. Однак головна особливість виставки - не мандри, і навіть не майстерність фотографів. Як зазначає виконуюча обов’язки директора “УФБ” Поліна Нюхова, “Ця виставка веде за собою добрі справи”.

І справді, кожне фото розповідає історію. Чи то про “Пацаняче горе”, коли під час обстрілів у Лисичанську був зруйнований будинок, а з ним - і велосипед хлопчика перетворився в обгоріле залізяччя; про те, як за мотивами цієї історії дитина отримала велосипеда в подарунок. Чи про “Горнятко доброти” - освітній центр для молоді з інвалідністю, який тепер дає можливість знайти роботу. У будь-якому випадку - про подолання труднощів: втрату домівки, матеріальну скруту, важкі хвороби, війну. Але - і дружбу, сміливість, надзвичайну доброту.

Це історії про біль, труднощі, надії й зростання. Тож запрошуємо до Сенсотеки, поки ще є нагода побачити фотоісторії, здивуватись і надихнутись. Адже вже з понеділка мандрівні світлини поїдуть далі!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ