Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У серпні товарообіг на Львівській митниці ДФС становив 10 млрд грн

У серпні 2017 року в зоні діяльності Львівської митниці ДФС здійснено митне оформлення зовнішньоторговельних операцій суб`єктів господарської діяльності на суму понад 9,9 млрд. грн, повідомили в прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

З цієї кількості імпортовано товарів на суму понад 6,56 млрд. грн., експортовано на суму близько 3,4 млрд. грн, що становить відповідно 66% (імпорт) та 34% (експорт) загального зовнішнього товарообміну. Порівняно з липнем 2017 року цей обсяг збільшився на 9,3%, причому, імпорт збільшився на 3,4%, а експорт – на 22,9%.

Імпорт товарів у зону діяльності митниці у серпні здійснювався переважно з Польщі (37,1%), Німеччини (22,1%), Італії (3,6%). Серед основних імпортних товарів – проводи ізольовані, шкури великої рогатої худоби, прокат плоский з вуглецевої сталі, легкові автомобілі.

Експорт товарів у вказаний період здійснювався переважно у такі країни: Польщу (34,89%), Німеччину (14,8%), Чехію (7,5%). Серед основних експортних товарів були: проводи ізольовані, меблі для сидіння, олія ріпакова.

На 1 вересня 2017 року на обліку Львівської митниці ДФС перебуває майже 6 тис. суб’єктів господарювання, що здійснюють зовнішньоекономічні операції з товарами. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ