Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Севастополі вимикають вуличне освітлення через дефіцит електрики

Влада анексованого Росією кримського Севастополя продовжить вимкнення електрики в місті в зв'язку з дефіцитом. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Як повідомив виконувач обов’язків директора департаменту міського господарства Андрій Дьомін на засіданні оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації 28 лютого, в місті знову доводиться вимикати вуличне освітлення.

«Це вимушений захід, на який довелося піти в умовах дефіциту електроенергії. Вночі, при продовженні ремонтних робіт в Криму і зниженому ліміті, освітлення вулиць Севастополя буде також вимкнене», – цитує слова Дьоміна прес-служба міської адміністрації.

За словами комерційного директора компанії «Севастопольенерго» Владислава Якимовича, проблеми з електропостачанням в Севастополі найближчим часом продовжаться. 

«Вночі через зменшення ліміту до 115 МВт диспетчерській службі підприємства доводилося вводити обмеження подачі електроенергії в Севастополі. Подібна ситуація виникла у зв’язку з проведенням ремонтних робіт в Криму, які продовжаться і сьогодні. На даний момент ліміт збільшений до 170 МВт, але очікується його повторне зниження», –сказав він.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ