Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У школі №81 у Львові встановлять меморіальну дошку в пам'ять про загиблого Юрія Голуба

У школі №81 у Львові встановлять меморіальну дошку в пам'ять загиблого воїна АТО Юрія Голуба. Хлопець закінчив 9 класів у цій школі. Про це в коментарі для Гал-інфо розповіла Богдана Проців, директор школи.

За її словами, у школі вже є стенд присвячений пам'яті Юрія Голуба, однак невдовзі ще буде встановлена і меморіальна дошка.

"9 лютого усі необхідні документи були віднесені у Єдине вікно Львівської міської ради. За попередньою інформацією, близько Великодня меморіальна дошка мала б вже бути, однак точної дати наразі невідомо", - зазначила Богдана Проців.

Нагадаємо, Юрій Голуб народився 10 серпня 1991 р. у Львові. Служив хлопець в 24-а окремій механізованій бригаді на посаді радіотелефоніст. 

Загинув під час обстрілу бойовиками з установки «Град» 11 липня 2014 р. о 4:30 ранку  в районі с. Зеленопілля Луганській області. Похований на  Личаківському кладовищі, поле почесних поховань № 76.

Також указом Президента України № 144/2015 від 14 березня 2015 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ