Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У школі прифронтового Торецька вибух: є постраждалий

У прифронтовому Торецьку Донецької області на території школи пролунав вибух, травмовано людину, - повідомила прес-служба ГУ НП в Донецькій області на своїй сторінці в Facebook.

"В результаті детонації охоронець недіючого навчального закладу отримав численні осколкові поранення. Постраждалий доставлений до лікарні. На місці події працює поліція. Близько 15:30 до Торецького відділення поліції поступила інформація про вибух невідомого пристрою на території школи № 15, м. Залізне, що поблизу прифронтового Торецька", - йдеться в повідомленні.

30-річний чоловік хотів увійти через вхідні двері, як раптом пролунав вибух. Зараз постраждалий перебуває в лікарні, де йому надається необхідна медична допомога. Діагноз уточнюється.

Правоохоронці  встановили, що вказана школа перебуває в безпосередній близькості до лінії розмежування та з моменту бойових дій не працює.

Місце вибуху оглядають слідчо-оперативна група Торецького ВП, вибухотехніки та кінолог зі службовою собакою. Обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ