Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У січні військові комісаріати розпочнуть кампанію по приписці призовників

В січні 2018 року військові комісаріати розпочинають чергову кампанію по приписці громадян України чоловічої статі до призовних дільниць. Про це йдеться у інформації Генерального штабу ЗСУ.

Щороку протягом січня – березня приписуються допризовники, яким у рік приписки виповнюється 17 років, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані до призовної дільниці раніше. Приписка проводиться районними (міськими) військовими комісаріатами за місцем проживання з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Не підлягають приписці до призовних дільниць громадяни України, які відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.

Керівники підприємств, установ, організацій, навчальних закладів мають звільнити від роботи чи навчання юнаків, яким необхідно пройти приписку і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ