Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Славську відбудеться літній табір для дітей-сиріт

З 12 по 17 червня у Славському триватиме "Літня, навчально відпочинкова школа для батьків-вихователей ДБСТ та Прийомних сімей", організована всеукраїнським громадським об'єднанням "Асоціація - Моя родина". Цього року до активно та продуктивного відпочинку долучаться і діти з інтернату "Добре серце", що в с. Новий Милятин, інформують організатори.

"Коли приходить літо, дуже багато дітей-сиріт просто залишаються в інтернатах, бо їм немає куди податись. Це створює незручності вихователям, які теж хочуть відпочинку, та й самі діти не кращим чином проводять літні канікули. Тому ми організували таку акцію "Активне літо для дітей з інтернату", щоб знайти можливості для дитячого відпочинку. Уже який рік "Асоціація - Моя родина" організовує свою літню школу для багатодітних сімей. І ми раді і дякуємо пансіонату "Славський", який дозволив дітям з інтернату взяти участь в цій школі", - розповів Бакулін Олег, представник товариства допомоги "Свербивус".

Проект "Активне літо для дітей з інтернату" було започатковано минулого року. Тоді 5 дітей-сиріт змогли безкоштовно відпочити в літньому таборі. Цього року їхня кількість збільшиться вдвічі.

"Було дуже приємно спостерігати, як діти з інтернату находять спільну мову з іншими дітьми. Так, є різниця у вихованні, так є інші моменти, але коли доходить до спілкування, то відкидаються усі стереотипи. І не важливо, чи ти зі Сходу, чи з Заходу, чи є в тебе батьки чи немає. Головне - яка ти людина. Для дітей такі речі важать найбільше", - додають в ГО "Свербивус". 

Проект "Активне літо для дітей з інтернату" запрошує до співпраці волонтерів, соціально-відповідальний бізнес та представників ЗМІ. Дізнатись більше та долучитись можна за тел. 063-17-43-758.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ