Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У слідчих ізолятор Львівщини хворих на грип та ГРЗ нема: вжито заходи профілактики

Станом на 12 листопада у спеціальних установах міліції ГУМВС України у Львівській області утримується 57 затриманих та взятих під варту осіб, серед яких хворих на ГРЗ не має. Тут організовано первинний медичний огляд, комплексну санітарну обробку, обов’язкове медичне обстеження, в тому числі загальний лікарський огляд, рентгенфлюорографічне лабораторне обстеження. Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

 

Зокрема, у зв’язку з введенням Кабінетом  Міністрів України на території  держави вищого рівня небезпеки  поширення грипу та запровадженням в окремих регіонах карантину, обласне управління міліції вжило ряд організаційних та практичних заходів щодо запобігання захворювань серед працівників спеціальних установ міліції та утримуваних осіб.   

 

 

Особовий склад спеціальних установ і конвойних підрозділів міліції забезпечено засобами індивідуального захисту. Встановлено жорсткий контроль за їx застосуванням під час поміщення, обшуку утримуваних осіб, огляду камер тощо.

 

Відповідно до правил гігієни  забезпечено протиепідемічний режим  в спеціальних установах міліції  проведення із залученням фахівців  санітарно епідемічних станцій  дезінфекції камерних, службово-господарських приміщень. Укомплектовано аптечки необхідними медичними профілактичними лікарськими засобами.

 

З метою недопущення спалаху  інфекційних хвороб установлено  щоденний контроль за дотриманням  температурного режиму не нижче  вісімнадцяти градусів в кожній  спеціальній установі міліції.  Також проводиться робота щодо закупівлі кварцових ламп для спецустанов. На сьогоднішній день такі лампи є у ізоляторах тимчасового тримання Буського, Городоцького, Золочівського, К.-Бузького, Радехівського, Самбірського, Ст.Самбірського, Трускавецького, Червоноградського, Львівського МУ, приймальника-розподільника для осіб затриманих за бродяжництво ГУМВС.

 

У міськрайвідділах розроблено графіки проведення кварцювання (не частіше кожних 10 днів), та визначено відповідальних за даною ділянкою роботи.  

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ