Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У соцмережах стартував новий флешмоб до Дня Європи

Наприкінці цього місяця, 29 травня, Львівщина відзначатиме День Європи. Долучитись до святкування цієї дати запрошують й жителів та гостей регіону, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, продемонструвати свої бачення європейських цінностей пропонують користувачам соціальних мереж, взявши участь у фотоакції #LvivRegionEU. Ініціатором акції є департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації.

"Щоб долучитися до акції слід розмістити фотографії з хештегом #LvivRegionEU у своїх соціальних мережах та розповісти про те, як бути європейцем в буденному житті, - повідомила директор департаменту Тетяна Шепіленко. - Таким чином громадяни зможуть показати, що Європа починається з кожного із нас".

Кращі фотографії розмістять на офіційних сторінках департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА.

За словами Тетяни Шепіленко, з нагоди святкування Львів відвідає польський дипломат, голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінській, а жителі міста зможуть приєднатися до свята на численних розважальних заходах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ