Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У США активісти домагаються прийняття законопроекту підтримки України

У США активісти домагаються прийняття законопроекту підтримки України, - медіапортал української діаспори VIDIA.

Група активістів Вашингтона проводить агітаційну кампанію для підтримки законопроекту The Ukraine Freedom Support Act of 2014 (S.2828) серед представників у Конгресі.  Й закликає українців у США долучитись до просування цього акту, пише VIDIA.

Автором The Ukraine Freedom Support Act of 2014 (S.2828) є сенатор Роберт Менендес. Законопроект визначає Україну союзником за межами НАТО, зменшує залежність України від російського газу і надає допомогу українському війську та біженцям.

Законопроект зараз вийшов із комітетів та готується пройти Сенат.

Для просування законопроекту активісти створили сайт із детальними рекомендаціями – як телефонувати в Конгрес, а також записатися на зустріч із Конгресменом.

Щоб законопроект пройшов, активісти просять контактувати зі своїми представниками у Палаті представників та закликати їх стати «спонсорами» проекту.

Для цього необхідно покроково: Знайти свого представника на сайті Палати. Зателефонувати та попросити його стати «спонсором» законопроекту або підтримати його. Детальні інструкції розмови можна знайти тут. Для ведення статистики необхідно зареєструвати свій дзвінок.

У США конгресмени і сенатори можуть приєднуватись до законопроектів і отримувати статус «спонсора» законопроекта, навіть якщо вони не розробляли цього документа. Що більше «спонсорів», то більша вірогідність, що законопроект проголосують. Ще один варіант підтрмки, який пропонують українці своїм представникам, – це проголосувати чи публічно підтримати проект.

Більш детальні інструкції розміщені на сайті ініціативи з підтримки S.2828.

Активісти просять якомога більшу кількість людей долучитися – стратегія спілкування з законотворцями посприяє прийняттю цього акту і допомозі Україні.

Зазначимо, наразі є кілька законопроектів, представлених конгресменами і сенаторами США, які пропонують різну допомогу Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ