Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Старосамбірському районі працевлаштували 4 переселенців

На території Старосамбірського району мешкає 47 сімей (100 осіб), які набули статусу внутрішньо переміщених осіб, повідомив власкор Гал-інфо у Старосамбірському районі.

Серед них 40 осіб з Донецької області, 37 осіб з Луганської області, 22 особи з Криму. Це 49 жінок та 51 чоловіків, які належать до різних соціальних груп: 5 інвалідів, 22 пенсіонери, 37 дітей та 26 осіб працездатного віку.

В приватному секторі мешкає 40 таких сімей в кількості 84 особи, 7 сімей в кількості 16 осіб, з них 8 дітей, поселені у гуртожиток при Стрілківській загальноосвітній школі.

Станом на 1 лютого 2017 року адресну допомогу на проживання отримують 38 внутрішньопереміщених сімей, з яких 18 пенсіонерів, 15 сімей з дітьми, в тому числі чотири багатодітні сім’ї. Управлінням соціального захисту нарахувало та виплатило адресної допомоги на проживання та виплату житлово-комунальних послуг 749,8 тис. грн. Таку інформацію оприлюднила заступник начальника управління соціального захисту населення Старосамбірської райдержадміністрації Людмила Вечорка

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ