Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрийському парку зруйнували самобуд (ФОТО)

Проти власника ресторану «Супутник», що у Стрийському парку, відкриють кримінальну справу за самовільне захоплення землі, знищення ландшафту та ще низку порушень – про це сьогодні під час брифінгу повідомила голова комісії природокористування охорони дозвілля та благоустрою Віра Лясковська.
Власник ресторану без необхідних дозволів добудував частину будівлі та огорожу навколо ресторану. За словами заступника начальника державної екологічної інспекції у Львівській області Леоніда Кравця, через свої незаконні дії власник ресторану «Супутник» повинен сплатити штраф у сумі, яка складає половину коштів, затрачених на добудову постійної споруди та огорожі. Крім того, сьогодні Прокуратура Львівської області винесла припис, яким зобов’язала власника знести огорожу. За словами члена комісії природокористування охорони дозвілля та благоустрою Анатолія Забарила, зруйнування огорожі – це єдиний вихід із ситуації: «Бульдозер – єдиний спосіб вирішення проблеми».
За словами працівників ресторану, огорожа – це захист від хуліганів та сміття. Вони також повідомили, що припис прокуратури отримали і будуть його виконувати. Однак, щоб впевнитися у виконанні припису комісія природокористування охорони дозвілля та благоустрою розпочала руйнування огорожі за допомогою бульдозера. «Це має стати уроком і застереженням для всіх», - сказала Віра Лясковська.




















Підготувала Наталія КУЗЬО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ