Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрию авто травмувало двох дівчаток: буде покарано батьків

Правоохоронці Стрийського району звертаються до батьків: постійно нагадуйте дітям про правила поведінки на дорозі, адже нехтування елементарними правилами безпеки на дорозі може призвести до біди! Повідомила Ольга Марцинюк зі Стрийського відділу пліції.

Так, 26 травня близько 12.45 на вулиці Шевченка у місті Стрий трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалися двоє малолітніх дітей.

Під колеса  автомобіля «Citroen Nemo», яким керував  33-річний мешканець Стрийського району, потрапили 11-річна мешканка Стрийського району та 10-річна стриянка. Дівчата  раптово вибігли на проїзну частину дороги, водій екстренно загальмував, проте зіткнення уникнути не вдалося.  На щастя, все обійшлося і діти отримали лише незначні тілесні ушкодження.

Правоохоронці завершили досудове розслідування за цим фактом і прийняли рішення закрити кримінальне провадження. Проте батьків дівчаток притягнуть до адміністративної відповідальністі за неналежне виховання дітей.

Правоохоронці звертаються до батьків – постійно нагадуйте дітям про правила поведінки на дорозі, адже нехтування елементарними правилами безпеки на дорозі може призвести до біди!   

                                                              

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ