Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрию напали на інформаційне агентство

У Стрию герой критичної новини розбив голову адміністратору сайту "Діловий Стрий".

Зокрема, у повідомленні, яке поширив "діловий Стрий" сказано: "Учора, (29 листопада) наприкінці робочого дня у редакцію ІА “Діловий Стрий” передзвонив приватний підприємець Коцан Тарас Дмитрович з претензіями, щоб ІА “Діловий Стрий” спростувало інформацію щодо нього, опубліковану на сайті Діловий Стрий (http://stryi.in.ua/suspilne-zhyttya/item/22-11-01.html) 21 листопада 2017 р.

У телефонній розмові погрожував, що: “щас прийду і буду морди бить”, “ждите неожиданностей”, “я зараз зайду до вас в офіс, і зроблю такий погром, що міліція вам не поможе”, “вас діти вдома чекають? - от ви подумайте про свою сім'ю”, “розберіться, бо інакше ви сьогодні додому не попадете”...

Після чого ми запросили вищезгаданого “підприємця” до нас в редакцію, щоб культурно вирішити дану ситуацію.

“Залетівши” до нас в офіс, почав погрожувати, що зараз буде всім “морди бити” і вимагати 100 тис. грн. за “моральний ущерб” за те, що ми йому зробили антирекламу.

Після криків та нецензурної лайки наніс тілесні ушкодження адміністратору сайту Кипеняку Андрію Дмитровичу. Удар був завданий у голову предметом, що нагадує “кастет”. Після цього з голови полилась кров і було видне розсічення. Потім після удару втік з офісу. Кипеняк А. Д. кинувся за ним на вулицю, щоб його затримати і викликати поліцію, після чого Коцан Тарас погрожуючи газовим балончиком (чехол від якого загубив у нас при вході в офіс) і сівши в машину втік.

Після цього ми викликали поліцію, надали всі докази (в офісі ведеться відеоспостереження і всі телефонні розмови записуються через IP-телефонію) і написали заяву.

Невже у Стрию не можна писати правду? Невже люди, які роблять постійно зло дійсно відчувають свою безнаказаність? Дуже багато запитань...

Надіємося на нашу поліцію, що вона доведе справу до кінця і винного буде покарано".

stryi.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ