Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрию вантажівка наїхала на водія, який її ремонтував

У Стрию вантажівка наїхала на водія, який її ремонтував. Внаслідок цього чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Про це повідомили в Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Стрийський відділ поліції 12 жовтня надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що на території пункту прийому металобрухту сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як попередньо встановили правоохоронці, 49-річний місцевий мешканець ремонтував автомобіль «МАЗ». Під час виконання робіт вантажівка з невідомих причин покотилася і вчинила наїзд на чоловіка. Травми, заподіяні йому, виявилися несумісні із життям.

Зараз з’ясовуються обставини події, призначено експертизи.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ