Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У судах Львівщини знаходиться 200 справ щодо встановлення статусу дитини

У судах Львівщини станом на сьогодні знаходиться 200 справ щодо встановлення статусу дитини (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, тощо); 170 з них знаходяться на стадії розгляду. Про це сьогодні, 14 листопада 2006 року, під час прес-конференції повідомив начальник Служби у справах неповнолітніх Володимир Лис.
За його словами, сьогодні відбулася всеукраїнська селекторна нарада, під час якої розглядалися питання дитячих судових справ. Також на нараді йшлося про хід виконання Указів Президента України «Про проведення в Україні у 2006 році Року захисту прав дитини» та «Про першочергові заходи щодо захисту прав дітей».
«Окрім цього, на нараді розглядалися питання створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. У Львівській області створено 19 прийомних сімей, в яких виховуються 28 дітей та 3 будинки сімейного типу», — зазначив Володимир Лис. Він також додав, що 22 листопада цього року відбудеться урочисте відкриття дитячого будинку у смт. Дубляни Жовківського району.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ