Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Сумах стався вибух: постраждали троє людей

У Сумах у середу, 4 жовтня, на підприємстві, розташованому в масиві Робітниче Селище, стався вибух, внаслідок якого постраждали троє людей, - Укрінформ.

Про це повідомила керівник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Сумській області Ельвіра Біганова.

 "На лінію "102" о 15.16 надійшло повідомлення про те, що за адресою Робітниче Селище, 5, на території приватного підприємства, яке займається виробництвом макаронів, стався потужний вибух. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції та вибухотехніки. Попередньо було встановлено, що за вказаною адресою проводились роботи з монтажу парового котла для обробки борошняної продукці, який міг вибухнути під час випробування. В результаті НП постраждали троє працівників підприємства”, - зазначила Біганова.

 Подія внесена до ЄРПР за ознаками ст. 272 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою".

 Стан потерпілих, серед яких і керівник підприємства, наразі з’ясовують медики, за їх висновками буде уточнено кваліфікацію події.

 За словами спеціалістів, вибух, що стався в Робітничому Селищі, мав потужність близько 4 кг тротилового еквіваленту.

 Наразі працівники поліції в рамках відкритого кримінального проваження з’ясовують причини та обставини вибуху, слідство перевіряє всі можливі версії.

Укрінформ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ