Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Сумській області продовжують ліквідовувати наслідки залізничної аварії

30 січня поблизу с. Скрягівка Тростянецького району продовжувалися аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, де 28 січня на перегоні Скрягівка-Боромля стався схід з рейок локомотиву та 27 вагонів вантажного потягу.Про це повідомили в МНС України.

Станом на 7 год. 31 січня роботи з ліквідації надзвичайної ситуації тривають. Транспортовано з місця аварії 23 пошкоджені вагони та локомотив (залишилось прибрати 

4 вагони). Особовим складом МНС та Міноборони завершено роботи по розвантаженню та перепакуванню вантажу. Розгорнуто 5 пунктів обігріву для особового складу, який залучено до проведення аварійно-відновлювальних робіт. Рух залізничного транспорту здійснюється за резервною схемою. Причина аварії встановлюється. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від Укрзалізниці, МНС, Міноборони, МВС залучено всього 509 чол., 22 од. техніки, 3 відновлювальних і 1 пожежний потяги, у тому числі від МНС 117 чол., 19 од. техніки.

На місці події працює оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та оперативна група Територіального управління МНС в Сумській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ