Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У «Свободі» побачили, що у Малехові «під шумок» хочуть присвоїти 400 га землі

Фракція «Свободи» утрималися від голосування за внесення питання Малехова у порядок денний сесії Львівської облради, оскільки питання не було розглянуто профільною і тимчасовою комісіями облради. Про це в коментарі коментарі «Гал-info» повідомив депутат фракції ВО «Свобода» Олексій Кайда.
Як повідомив Кайда, «Свобода» з’ясувала, що цим питання пропонується затвердження генерального плану зміни меж села, зокрема внесення 400 гектарів. Зокрема, після детального вивчення питання, у депутатів склалося враження, що у Малехові «під шумок» планують відведення землі для певних зацікавлених груп.
Нагадаємо, під час учорашнього засідання сесії ЛОР фракція ВО "Свободи" у повному складі утрималася від включення розгляду питання земель у селі Малехові до порядку денного цієї сесії Львівської обласної ради. Усі 10 депутатів утрималися від голосування за це питання.
Нагадаємо, фракція ВО "Свобода" була однією з ініціаторів проведення позачергової сесії облради з вирішення проблеми у Малехові 19 листопада.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ