Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У "Свободі" відмовилися від депутата, якого підозрюють у хабарництві

Володимир Колковський, який є депутатом-мажоритарником, здобувши перемогу на виборах, вступив до фракції ВО "Свобода", але він ніколи не був і не є членом партії ВО "Свобода". Про це йдеться у заяві Івано-Франківської міської організації ВО "Свобода".

"Інформаційна війна проти "Свободи" продовжує набирати обертів. Раз-по-раз медійний простір наповнюється відверто замовними матеріалами, спрямованими на дискредитацію Всеукраїнського об’єднання "Свобода", - заявили у "Свободі".

"Усі ці випадки розміщення публікацій, що містять неправдиві відомості, треба розцінювати як вияв непрофесійності журналістів та байдужості до правди, або ж як виконання чийогось замовлення", - додали в Івано-Франківській міськорганізації партії.

Зазначимо, за підсумками місцевих виборів 2010 року Володимир Колковський був обраний до Івано-Франківської міськради від ВО "Свобода" по одномандатному мажоритарному виборчому округу №16. Дані про це містяться на сайті Центрвиборчкому.

Натисніть для збільшення зображення  

Як відомо, Івано-Франківський міськсуд 8 листопада ухвалив рішення про утримання до 5 січня 2014 року під вартою депутата Івано-Франківської міськради Володимира Колковського, оголошеного в міжнародний розшук і затриманого у Хорватії. Підозрюваний перебуватиме у СІЗО Івано-Франківська.

Колковський є фігурантом резонансної справи екс-начальника департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківського міськвиконкому Олега Гаркота. За даними слідства, саме Колковський організував угоду (з вимаганням та отриманням хабара) за видачу необхідних дозволів і документів на проведення будівництва. 

9 жовтня 2012 року Гаркота разом із керівником фракції ВО "Свобода" в Івано-Франківській міськраді Романом Онуфріївим та підприємцем Володимиром Балагурою затримали під час отримання хабара. Онуфріїва та Балагуру згодом відпустили. 

За даними Української правди, сам Олег Гаркот був рекомендований на посаду начальника департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківського міськвиконкому від партії "Свобода".  У "Свободі" заявили, що засуджений за хабарництво Олег Гаркот ніколи не був членом партії.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ