Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У свободівця Панькевича є 74 голоси, щоб стати головою Львівської обласної ради

Підтримувати чи не підтримувати кандидата від «Свободи» Олега Панькевича на голову Львівської обласної ради – це питання політичної доцільності. Якщо маленькі фракції цього не зроблять, до вони автоматично випадуть з політичного процесу, - про у коментарі Гал-інфо повідомив депутат львівської обласної ради від НРУ Андрій Корнат

За його словами, за Олега Панькевича готові проголосувати сама «Свобода», «Фронт змін», «Наша Україна» та НРУ. Це 74 голоси.

«НРУ розуміє, що мусить підтримати його кандидатуру. Інакше у сесійні залі ми будемо ізгоями. Журналісти, швидше за все, не зрозуміли Василя Куйбіду, адже на цей час процес перемовин триває, багато партій визначаються», - додав Андрій Корнат.

Додамо, що раніше депутат Львівської обласної ради від НРУ Василь Куйбіда у розмові із журналістами сказав, що НРУ не підтримає кандидатуру Олега Панькевича, представник "Фронту змін" Степан Кубів сказав, що вони - підтримають, Мирослав Сеник ("Наша Україна") заявив, що "Свобода" могла б запропонувати кращого кандидата, але "НУ" швидше підтримає кандидатуру Олега Панькевича, аніж ні. Депутат від Партії регіонів Олександр Сендега заявив, що вони голосуватимуть проти.

Також повідомимо: щойно закінчилась перерва і Львівська обласна рада розпочала процедуру обрання голови Львівськоїобласної ради. Наразі подана тільки одна кандидатура - Олега Панькевича від "Свободи", фракція якої налічує 41 депутат ( усього в обласній раді 116 депутатів).   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ