Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У таборах Львівської міської ради цього літа оздоровлять 1350 дітей

У Львові розпочалася літня відпочинкова кампанія школярів. Відтак, у двох стаціонарних заміських дитячих закладах оздоровлення і відпочинку «Ватра» та «Старт, що є у підпорядкуванні управління освіти Львівської міської ради, відпочинуть 1350 дітей. Про це повідомила сьогодні, 26 травня, під час прес-конференції головний спеціаліст управління освіти львівської міської ради Ірина Гайдук.

 

За її словами, категорії дітей, які матимуть можливість цього літа безкоштовно відпочити та оздоровитись в цих двох таборах, будуть визначені рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради.

Загалом управління освіти надає безкоштовні скерування для відпочинку та оздоровлення дітям-сиротам, дітям з малозабезпечених сімей, постраждалим внаслідок трагедії на Чорнобильській АЕС та під час Скнилівської катастрофи, талановитим та обдарованим дітям.

«Планова потужність у «Ватрі» – 110 дітей, у «Старті» – 160 дітей за одну зміну. Упродовж літа відпочинок триватиме 5 змін по 14 днів. Відтак, загалом відпочине 1350 дітей», – зазначила Ірина Гайдук.

Нагадаємо, що стаціонарні заміські дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Львівської міської ради розміщені у Сколівському районі Львівської області: «Ватра» – с. Гребенів, «Старт» – с. Кростів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ