Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У тендері на проведення аудиту теплопостачальних підприємств Львова братимуть участь міжнародні компанії

«Після виданого доручення міським головою Андрієм Садовим двом теплопостачальним підприємствам „Львівтеплоенерго” та „Залізничтеплоненерго” про негайне оголошення конкурсу на проведення тендера серед аудиторських фірм було прийняте рішення проводити його як серед вітчизняних, так і закордонних аудиторів», – повідомив сьогодні на брифінгу щодо аудиту теплопостачальних підприємств директор Департаменту економічної політики ЛМР Олег Синютка.
 За словами Олега Синютки, у разі обрання міжнародної аудиторської компанії аудит обійдеться недешево, так, робота керівника проекту оцінюється орієнтовно в 600 дол. за годину, менеджера проекту – в 250 дол. за годину, старшого аудитора в 150 дол. за годину, але обиратися компанії будуть з урахуванням їхнього досвіду та репутації для того, щоб ні в кого не виникали питання щодо достовірності даних та недопущення спекулювання на цьому різних політичних сил.
 Він також додав, що конкурс аудиторських компаній триватиме місяць, буде запрошено якомога більше компаній і після обрання переможця роботу з аудиту теплопостачальних підприємств планується закінчити до літа.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ