Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Тернополі молодий хлопець врятував чоловіка, який тонув

У Тернополі 19-річний юнак врятував життя чоловіку, який тонув у Тернопільському ставі. Про це Гал-інфо повідомили у ВК ГУ НП у Тернопільській області.

4 квітня  двоє 19-річних жителів села Таурів Козівського району стали свідком надзвичайної події: у воді біля берега топилась людина. Один з юнаків, Володимир Скиба, кинувся у холодну воду на порятунок чоловіка.

Як пригадує сам Володимир, все сталося миттєво.

«Ми з другом побачили, що біля причалу катера хтось плаває. Спочатку ми подумали, що чоловік просто купається та коли підійшли ближче то зрозуміли – він захлинається. Його голова раз-по-раз виринала та знову зникала під поверхнею води. На роздуми не залишалося часу. І хоч було трішки лячно, я швидко зняв верхній одяг і стрибнув. Коли дістався до постраждалого, той вже втратив свідомість та повністю зник під водою, тож довелось пірнати та діставати його мало не з самого дна», - розповів хлопець.

Володимир підійняв чоловіка на поверхню, а на берег того вже витягли друг юнака, Максим Митько та ще один випадковий перехожий.

Невдовзі на березі опинився і сам рятівник. Люди викликали «швидку» та до приїзду лікарів надали чоловіку домедичну допомогу. Невдовзі прибула карета швидкої та відвезла його в лікарню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ