Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Тернополі чоловік випав із 5 поверху, аби ухилитися від призову

У неділю, 14 травня, призовник, намагаючись самовільно, тобто без дозволу командування і поважних причин залишити межі розташування обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату, випав з п’ятого поверху будівлі. Про це інформує прес-служба Оперативного Командування Захід.

Чоловік уродженець Тернопільського району, який, висновком військово – лікарської комісії, був визнаний придатним до проходження військової служби та згідно рішення призовної комісії призваний до лав Збройних Сил України. 

У результаті падіння призовник, за попередніми даними медичного закладу, отримав тяжкі тілесні ушкодження. Постраждалого госпіталізовано до реанімації.

Деталі події з’ясовують. За цим фактом військовим комісаром Тернопільського обласного військового комісаріату призначено службове розслідування. 

Першочергові слідчі дії проводились працівниками Тернопільського відділу Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Як повідомляло Гал-інфо, сьогодні, 15 травня, до Львова з Дніпра летить літак із пораненими військовослужбовцями. Орієнтовно на борту літака медичної авіації 11 поранених. З них п’ять лежачих. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ