Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Тернополі зробили безкоштовним проїзд у тролейбусах через неприбрані вулиці

Три дні проїзд у тернопільських тролейбусах буде безкоштовним для всіх пасажирів. Таке рішення прийняв виконком Тернопільської міськради у зв'язку з неналежним прибиранням вулиць і функціонуванням міського транспорту через негоду. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал в зверненні до жителів міста.

"Тернопіль опинився в епіцентрі стихії. За добу випала місячна норма снігу. Висота снігового покриву в місті досягла 60 сантиметрів, тоді як в Івано-Франківську і Львові - до 30-40 сантиметрів. В умовах екстремальної ситуації комунальним службам було доручено забезпечити під'їзд до шкіл, дитсадків, лікарень, а також очистити основні магістральні вулиці міста. Доручення не було виконано. Аномальні снігопади унеможливили рух транспорту", - сказав Надал.

У зв'язку з цим виконком прийняв рішення забезпечити безкоштовний проїзд в комунальному транспорті Тернополя, тобто тролейбусах, починаючи з середи, 16 листопада, по п'ятницю, 18 листопада.

Мер Тернополя пообіцяв зробити кадрові висновки з екстремальної ситуації, що склалася, і підготувати місто до майбутніх можливих катаклізмів.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ