Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У травні стартує безкоштовна навчальна програма Training center 6.0

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, програма Training Center 6.0, організована компанією Ostware Services, стартує 10 травня та триватиме 7 тижнів. Заняття відбуватимуться у будні дні з 9.00 до 14.00. Навчання є абсолютно безкоштовним.

Training center 6.0 – це безкоштовна навчальна програма для студентів технічних ВНЗ, метою якої є підготовка програмістів-початківців до роботи із Computer Networking and Embedded Systems. Програма Training center 6.0 навчить студентів працювати із такими мовами програмування як C та Python, а також поглибить практичні знання у Linux.

Завдяки проходженню цього навчального курсу, студент отримає практичний досвід у розробці програмного забезпечення із використанням мов C та Python, а також унікальний шанс долучитись до роботи на проектах світових лідерів ринку мережевих технологій. Оскільки навчальна програма орієнтована на здобуття студентами практичних навичок, після її завершення компанія Ostware Services пропонує випускникам роботу.

Щоб взяти участь у навчальній програмі, слід бути студентом 3-5 курсів, мати знання мови С та Linux, бути готовим навчатись щонайменше 6 годин щодня та володіти англійською на рівні А2 і вище. Також, слід зареєструватись за посиланням, пройти тестування для підтвердження знань мови С, а також технічну та HR-співбесіди. Передбачена також розмова із викладачем англійської для визначення рівня знань англійської мови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ