Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Трускавці 131 га продали не тому інвестору: водогін, який мав бути реконструйований, тріснув

У суботу, 17 вересня, о 18 годині на Стебницькому кільці міста Трускавця сталася аварія водогону. Була припинена подача води в цей мікрорайон. Поки що з незрозумілих причин тріснула чавунна труба центрального водогону діаметром 500 мм, довжина тріщини становила близько чотирьох метрів, - про це повідомив на нараді з працівниками виконавчих структур міський голова Руслан Козир. Про це повідомила прес-служба Трускавецької міської ради.

Станом на п’яту годину ранку сьогодні, 19 вересня, аварію ліквідовано силами трускавецького водоканалу. Брали активну участь у ліквідації аварії трускавецький відділ МНС. Міський голова подякував керівникові рятувальної служби п. М. Лучковському, а також усім керівникам підприємств, котрі узяли участь у підвезенні води – технічної і питної – мешканцям міста. Це – санаторій «Кришталевий палац», ЗАТ «Трускавецькурорт» і «Водоканал».

Також міський голова відмітив злагоджену роботу управління ЖКГіБ, його керівника Ю. Терлецького, який організував роботу з ліквідації аварії.

Перебіг ліквідації аварії контролював міський голова і вдень, і вночі. Мешканці з розумінням поставилися до цієї проблеми, нарікань не було.

Серед причин аварії було названо старі аварійні інженерні мережі водопостачання, які експлуатуються близько 40 років.

Міський голова назвав великою помилкою недоцільний продаж землі за минулої влади (131 га) недобросовісному інвестору, який тепер не виконує своїх інвестиційних зобов’язань. «Місто позбулися четвертої частини землі, яку було віддано саме за те, що мала би бути реконструйована система водогону. Місто позбулося землі – свого стратегічного ресурсу. Наслідки – подібні аварії на водогонах», – зокрема сказав Руслан Козир.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ