Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Трускавці можна напоротися на метелевий штир просто на тротуарі

У Трускавці швидка допомога відмовилась одразу доправити до лікарні жінку, яка, зачепившись за металевий штир, що стирчить з бетону, впала і розбила собі голову, побила руки та ноги, а також отримала ушкодження внутрішніх органів. Водій швидкої поїхав на ще один виклик - до хворої дитини. Жінка написала скаргу в прокуратуру. Про це повідомив Трускавецький вісник.

Отож, на ім’я прокурора Трускавця Юрія Яремчука, який перебуває у відпустці, надійшла скарга від громадянки О. на дії швидкої допомоги. Копію скарги вручено і в. о. головного лікаря міської лікарні Андрію Кульчинському.

Зокрема, у скарзі сказано, що на тротуарі обабіч вулиці Героїв УПА (неподалік Народного дому) жінка зачепилася за металевий штир, який стирчить з бетону. Звернувшись до центральної курортної поліклініки, громадянка отримала пояснення, що їй потрібно зателефонувати в міську лікарню. Швидка прибула на місце події через 15 хвилин. Опісля, незважаючи на прохання травмованої доправити її терміново в поліклініку для надання медичної допомоги, лікар швидкої поїхав на інший виклик – до хворої дитини. Постраждала вийшла із машини швидкої і діставалася до трускавецької лікарні своїм ходом.

Отож, все це пані О. описує у своєму зверненні до прокурора та головного лікаря лікарні, а від влади міста вимагає прибрати із тротуару злощасний штир, -protruskavets.org.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ