Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

У Трускавці розпочав роботу II Форум місцевого розвитку

Сьогодні, 23 червня у Трускавці стартував другий Форум місцевого розвитку, організатором якого є Львівська обласна рада, Асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» та «Єврорегіон Карпати-Україна». Основними темами триденного Форуму є розвиток Карпатського регіону, децентралізаційні процеси, транскордонна співпраця та енергоефективність.

Цього року у Форумі беруть участь близько 400 гостей з України та з-за кордону. Серед них – очільники обласної влади та місцевого самоврядування, парламентарі, урядовці, маршалки воєводств, представники профільних комітетів Верховної Ради України, дипломатичного корпусу, неурядових організацій, міжнародних фондів і програм.

У перший день на учасників Форуму очікує пленарна дискусія «Децентралізація: вектори руху для посилення спроможностей місцевих громад», в якій візьмуть участь Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, депутат Сейму Республіки Польща Богдан Жоньца, голова Сучавської повітової ради Румунія Геогре Флутур, Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Ян Пєкло та інші.

Крім того, цього дня відбудеться засідання голів районних рад Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей у межах Української Асоціації районних та обласних рад, а також засідання правління Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна».

Стежити за подіями Форуму можна наживо на сайті http://ld-forum.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ