Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Центрі «Джерело» відкрили дитячий майданчик

1 вересня на подвір’ї Навчально-реабілітаційного центру «Джерело» відбулося «Свято Першого вересня», в рамках якого відкрили новий дитячий майданчик для дітей з особливими потребами. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На сьогодні це перший у Львові майданчик, обладнаний спеціально для дітей з особливими потребами. На майданчику уже встановлено ігровий комплекс, гірку, пісочницю, постелено безпечне покриття із каучукової суміші, а до кінця жовтня будуть закінчені роботи по встановленні гойдалок для дітей на візочках.

Серед присутніх на святі були: представники корпорації «Артеріум» та фундації «Ашан для молоді», депутат Львівської обласної ради Галина Бордун, заступник та спеціаліст відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Андрій Оліярник та Марія Хомляк, Голова Наглядової ради Центру Катерина Гороховська, Засновники «Джерела» Зеня Кушпета, Микола Сварник та Мирослав Николаєв.

Спонсорами проекту виступили корпорація «Артеріум», фундація «Ашан для молоді» та Перший Міжнародний Український банк ПУМБ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ