Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У реабілітаційному центрі «Джерело» відкрили «Майстерню по роботі з деревом»

1/2
​Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, навчально-реабілітаційний центр «Джерело» продовжує відкривати нові можливості для розвитку молоді з особливими потребами.

У межах проекту «Соціальні послуги – спільними зусиллями» відкрили «Майстерню по роботі з деревом», у якій 28 молодих людей вже розпочали навчання столярській та теслярській справі.

Як розповіли у центрі, молодь зосереджено працює з новими інструментами, уважно дослухається настанов інструкторів. Фахівці тим часом активно працюють над розробкою ефективної навчальної програми.

Втілюється проект за підтримки Європейського Союзу, в партнерстві із Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Спілкою Робітничих Самаритян Грузія (ASB-Georgia). У межах проекту вже зробили ремонтні роботи у приміщенні для столярної майстерні, придбали перше необхідне обладнання та розпочали щоденні заняття з молоддю.

«Такі ініціативи є початком важливих соціальних змін не лише у Львові, а й в усій Україні, – зазначає Марина Рябуха, керівник Майстерень для молоді Центру. – І  ми продовжуємо активно шукати ресурси для купівлі необхідного обладнання, щоб розширювати можливості розвитку для особливої молоді».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ