Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У центрі Києва "тітушки" побили не тільки журналістів, а й міліціонерів

Журналісти, які постраждали біля Маріїнського палацу, кажуть що "тітушки" побили також двох міліціонерів. Про розповів побитий журналіст Дмитро Гнап в ефірі "Громадського телебачення".

Він і оператор Яков Любчич поділилися подробицями інциденту:

"Перед президентським палацом величезна група "тітушок", готових йти на Майдан. Коли ми запитали, що ви тут робите, відповіді не було".

"Вони стоять колонами – вся площа перед Маріїнським палацом. Ми багато чого бачили, але це справило враження", - каже Гнап.

"Їхні ватажки крикнули: "Вали их на землю, забирай камеру". Нападало близько 20-30. Решта 3-4 тисячі оточили нас и спостерігали", - розповів журналіст.

 Дмитро Гнап

За словами представників ЗМІ, поблизу не було видно міліції. Гнапп каже, що вони знайшли двох міліціонерів, яких попросили допомогти. Але, коли вони підійшли до Маріїнського палацу, "тітушки" побили й цих міліціонерів.

Крім того міліційне керівництво, яке потім розшукали журналісти, пообіцяло побитим міліціонерам... звільнення. Тому що їх, мовляв, попереджали не чіпати "тітушків".

Гнапп у прямому ефірі звернувся до міністра МВС з вимогою негайно розібратися в ситуації і повернути правохоронні органи до виконання їхніх обов'язків.

Після ефіру його забрала карета "швидкої допомоги". Зараз йому накладають шви на обличчя.

Українська правда

Відео - Mytiok1980

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ