Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова буде 133 нові паркомісця

Станом на сьогодні у центральній частині міста є 367 паркомісць, цього року планують облаштувати ще 133. Як зазначили у ЛКП «Львівавтодор», це будуть платні паркувальні майданчики, у вересні буде оголошено конкурс на визначення оператора паркування, повідомила прес-служб Львівської міської ради.

«Цього року плануємо облаштування паркувальних майданчиків на вул. Стефаника, вул. Гребінки, вул. Листопадового Чину, вул. Підвальній, вул. Стецька, вул. Грушевського, вул. Менцинського, проспекті Свободи (одне паркомісце для туристичного транспорту). Таким чином, буде 133 нові паркомісця у центральній частині Львова. Я думаю, що у вересні буде оголошений конкурс на визначення оператора паркування: це будуть платні паркувальні майданчики, першої зони паркування, відповідно вартість послуг складатиме 6 грн/год.

Станом на сьогодні є 367 паркомісць, ми будемо впроваджувати ще 341 паркомісце на вул. Волошина, вул. Григоровича, вул. Герцена, вул. Фредра, вул. Ковжуна, вул. Гавришкевича, вул. Наливайка, а також облаштуємо закриту зону паркування на вул. Театральній, вул. Лесі Українки, вул. Низький Замок і вул. Вірменській», - зазначив начальник відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ