Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У центрі Львова СБУ провела спецоперацію

Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
1/4
У центрі Львова на вулиці Коперніка СБУ затримала чоловіка. Про це сьогодні, 22 травня, повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Як стало відомо Гал-інфо, події того дня розвивались таким чином. Зранку, перебуваючи у селі Рудки Самбірського району Львівської області, підозрюваний заїхав за дівчиною. Вона своєю чергою увесь час до самого затримання перебувала з підозрюваним. Попередньо вони мали домовленість, що знайома допоможе йому обрати подарунок.

Підозрюваний знаходився за кермом срібної іномарки – «Тойота». Опитавши працівників магазинів, які розташовані поблизу, Гал-інфо з`ясувало, що затримання розпочалось близько 15.30 на початку вулиці Коперніка.Слідчі дії на місці події відбувались впродовж години. За словами свідків, правоохоронці  вилучили у підозрюваного гроші та золоті коштовності. Як повідомили дописувачі в групі "Варта 1" на Фейсбуці, "затримали людину на хабарі в 2000 євро."

Після чого прикутого наручниками до працівника СБУ підозрюваного посадили в автівку правоохоронців і кудись повезли.

На місці події працівники СБУ, слідчі  та працівниці поліції від будь-яких коментарів відмовились.

В управлінні СБУ у Львівській області Гал-інфо підтвердили факт документування протиправної діяльності співробітниками спецслужби. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Офіційний прес-реліз буде згодом. Наразі більше інформації спецслужба надати не може.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ