Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У центрі Одеси розстріляли машину інкасаторів

В Одесі 10 березня група невідомих осіб вчинила збройний напад на інкасаторську машину. Повідомлення до чергової частини Приморського відділу поліції надійшло о 18:20, повідомляють у ГУНС в Одеській області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група і швидка медична допомога.

Станом на 20:00 встановлено, що загинули двоє людей: інкасатор і один із нападників. Іще одного постраждалого інкасатора доправили до медичного закладу з вогнепальними пораненнями, повідомляють у поліції.

Тим часом місцеві сайти повідомляють подробиці розстрілу інкасаторської машини в центрі Одеси.

Як з'ясував на місці кореспондент 048.ua, нападників на автобус інкасаторів було троє, серед них одна жінка. Під час нападу інкасаторам удалося застрелити одного з нападників. Другий злочинець після провалу плану закрився в своєму автомобілі та застрелився. Що з жінкою, невідомо.

Інкасаторська машина належала "Райфайзен банк Аваль".

У місті оголошено план "Перехоплення".

За станом на 20:27 Думська повідомляє, що всі злочинці зникли. Обидва загиблих - працівники інкасаторської служби, водій і охоронець. Причому один із них помер, коли його несли до "швидкої".

Оновлено. За повідомленням поліції, нападники не викрали гроші.

"Грошові цінності залишилися непошкодженими. Слідчі дії тривають", - ідеться в повідомленні прес-служби ГУНС в Одеській області.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ