Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ці вихідні у Львові пройде перший фестиваль мобільних ігор та технологій!

29-30 квітня у Львові пройде перший фестиваль мобільного геймінгу і технологій Алло Mobile Game fest. У рамках фестивалю пройдуть чемпіонати популярних мольних ігор, битви літаючих дронів, встановлено майданчик віртуальної реальності, трек для тест-драйву електричних транспортних засобів, розвиваючі майстер-класи та розіграш призів.

На фестивалі учасники зможуть як ознайомитися, так і особисто випробувати новинки зі світу мобільних гаджетів – від смартфонів до електротранспорту. Відвідування та участь у всіх заходах Алло Mobile Game Fest абсолютно безкоштовна, та не має вікових обмежень.

Фестиваль включатиме в себе безліч тематичних зон. На спеціально обладнаному треку учасники зможуть випробувати різні види електротранспорту під наглядом інструкторів. В ігровій кіберзоні пройдуть змагання з дев’яти мобільних ігор. Буде представлено унікальний майданчик тестування технології віртуальної реальності. На головній сцені для всіх присутніх пройдуть вікторини, конкурси та квести.

Фестиваль надасть можливість всім бажаючим спробувати стати пілотом дрона. Родзинкою стане «Битва дронов», де учасники будуть змагатися в мистецтві управління літальними апаратами. Взяти участь у всіх турнірах, конкурсах та квестах зможуть як досвідчені геймери і знавці техніки, так і новачки.

На фестивалі кожну годину буде відбуватися розіграш подарунків, а для переможців змагально-турнірних ігор приготовані суперпризи і нагороди у вигляді топових смартфонів і планшетів.

АЛЛО Mobile Game Fest проходитиме у вихідні 29 і 30 квітня з 10:00 до 22:00 в ТРЦ «Victoria Gardens», за адресою: вулиця Кульпарківська, 226А. Розважальні зони будуть організовані в приміщенні торгового центру, а також на території парковки. Для участі у турнірах і змаганнях реєстрація є обов'язковою.

Реєстрація і вся інформація про подію доступна на сайті Алло Mobile Game Fest (www.allomgf.com.ua).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ