Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЦНАПах Львова досі не можна оформити та отримати закордонний паспорт

У відділеннях ЦНАПу (центру надання адміністративних послуг) у Львові станом на сьогодні, 10 квітня, на 12:30 не можна оформити та отримати український та закордонний паспорти, у тому числі і у вигляді ID-картки. Про це сьогодні на брифінгу розповіла Валентина Бартошик, директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради.

За її словами, причиною цього є технічні проблеми їхньої підрядної компанії "Оріон", яка надає послуги зв'язку.

"Зараз нам невідомо, коли ми знову відновимо роботу. Поки що працюють лише виключно територіальні підрозділи Державної міграційної служби", - зазначила  директор департаменту адміністративних послуг.

"Як тільки ми відновимо роботу  спеціальних  станцій, усіх мешканців, які були попередньо записані, ми перезапишемо на інші робочі дні. Інформацію про роботу ЦНАПів можна отримати на нашій сторінці у Facebook, також на сайті Львівської міської ради, за номером телефону 297 57 95 та на гарячій лінії міста  15 80", - додала Валентина Бартошик.

Хто може вже завтра стати власником нового пластикового паспорта

Нагадаємо, із п’ятниці, 7 квітня, з 17:00 ЦНАПи міста Львова припинили прийом відвідувачів для оформлення українських та закордонних паспортів, і в тому числі у вигляді  ID-картки.

Додамо, ДП «Документ» станом на сьогодні теж не працює. У зв'язку з тим, що СБУ проводила там слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ