Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У ЦВК вирішили не проводити вибори в Маріуполі, - ЗМІ

У Центральній виборчій комісії вирішили не проводити місцеві вибори в Маріуполі та ряді інших прифронтових містах Донбасу. Про це виданню "Апостроф" розповіло джерело в ЦВК.
фото з tsn.ua

"Вже зараз можна точно сказати, що в Маріуполі виборів не буде. Головна причина — наявність загрози особистої безпеки членів виборчкомів і виборців", — зазначив він.

За словами співрозмовника видання, керівники Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій Павло Жебрівський і Георгій Тука вносять уточнення в списки населених пунктів, в яких можуть скасувати вибори.

Офіційно рішення з цього приводу Центрвиборчком прийме в п'ятницю, 28 серпня.

Як повідомляв УНІАН раніше, голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський направив до ЦВК подання з обґрунтуванням про неможливість проведення місцевих виборів 25 жовтня у деяких містах і районах Донецької області, зокрема в Маріуполі.

За його словами, основна аргументація в уявленнях - загроза особистій безпеці і здоров'ю людей, насамперед тих, хто безпосередньо буде приймати участь в організації виборчого процесу.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ