Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Турківському районі розпочали ремонт «дороги життя»

У Турківському районі розпочали ремонт дороги Бориня – Мохнате. Вже тиждень, на ділянці від села Мохнате до села Верхнє Висоцьке підрядна організація «Автомагістраль-Південь» проводить фрезування старого асфальту. Надалі буде розпочато влаштування бетонної основи методом холодного ресайклінгу та укладання двох шарів нового асфальту. Темпи дуже швидкий, техніки багато. Про це повідомив журналіст Гал-інфо.

«Завершення робіт планується восени, але вже на Великдень можна буде проїхати з Мохнатого до Борині по перефрезованій дорозі без вибоїн, – зазначив голова Турківської райдержадміністрації Олександр Лабецький. Люди не вірять своїм очам – капітально ремонтується дорога, яку не ремонтували 25 років. Ще кілька років назад у місцевих жителів була повна безнадія, і ніхто не припускав, що хтось буде на окраїні області ремонтувати цю дорогу. Ця дорога – це «дорога життя» для Турківщини. Вона з’єднає траси Київ  –  Чоп з Львів – Самбір  –  Ужгород. Відтак, Карпатський регіон  Бойківщина, стає щораз доступніший для туристів і гостей, покращує якість життя самих мешканців краю. Від імені всієї Турківщини дякую всім, хто долучився до такої доброї справи, а в першу чергу – голові Львівської ОДА Олегу Синютці».

Слід нагадати, що розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про розподіл коштів, передбачених у Державному бюджеті за програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування» на 2017 рік», на автомобільну дорогу Бориня – Мохнате у Турківському районі виділено 68,829 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ