Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Турківському та Сколівському районах найвищий рівень інвалідності осіб працездатного віку

«Найвищий рівень первинної інвалідності в Турківському та Сколівському районах, в містах Червонограді та Бориславі (Львівська область). Це насамперед свідчить про несвоєчасне звернення хворих за медичною допомогою, що й призводить до інвалідизації. Також за останні роки зросла кількість хворих на серцево-судинні та онкологічні захворювання», – повідомив у Фейсбук головний лікар Львівської обласної лінічної лікарні, депутат Львівської обласної ради Михайло Гичка.

"На засіданні комісії з питань охорони здоров’я Львівської обласної ради Володимир Решота,  головний лікар-експерт Центру медико-соціальної експертизи  навів статистистичні дані рівня інвалідності за останні 5 років. Цифри невтішні. В порівнянні з 2011 роком в 2015-му кількість осіб працездатного віку, визнаних інвалідами, зросла на 5,5%.

Це перше наше спільне засідання в форматі комісії з питань охорони здоров'я ЛОР, комісії з питань гуманітарної політики ЛМР та головами медико-соціальних експертних комісій. Сподіваюсь, колеги з МСЕК врахують усі наші рекомендації щодо проведення інформаційної роботи серед пацієнтів", - написав Михайло Гичка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ