Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Тимошенко міжхребцева грижа чи невралгія - Євгенія Карр

Донька екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенія Карр більше тижня не може зустрітися з матір'ю, оскільки вона не може ходити та вставати. Про це розповіла в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Я бачила її у п'ятницю минулого тижня. Сьогодні (інтерв'ю було взяте в п'ятницю, 11 листопада – Р. С.) уже тиждень, як ми не бачилися, тому що мама не може вийти на побачення. Вона зараз не може ходити, перебуває постійно в камері й взагалі не може вставати", - сказала вона.

За її словами, у в'язниці неможливо отримати нормальну медичну допомогу.

"Все, що можливо, я так сподіваюсь, робить медичний центр у СІЗО. Вони їй дають якісь знеболювальні, сподіваюся, проводять якусь терапію. Але оскільки особистий лікар не зміг за всі 100 днів після арешту навіть побачитися з Тимошенко, просто взяти якісь прості аналізи, то не можна зараз коментувати взагалі стан її здоров'я. Ми насправді не знаємо, який наразі у Тимошенко стан здоров'я. Наскільки критичний? Що з нею може бути завтра, через годину, через тиждень? Висипання чи утворення, які виникли у неї через тиждень після арешту, залишаються", - зауважила Карр.

Донька Тимошенко каже, що комісія, яку організувала Державна пенітенціарна служба, не може зійтися у думках у висновку щодо проблем зі спиною.

"Тому що неможливо визначити, чи це міжхребцева грижа, чи це невралгія, якщо не робити знімків, не робити діагностику у певних клінічних умовах. Тому вони можуть тільки обмацати людину і сказати приблизно діагноз. Вони не можуть точно сказати, тому й розходяться їхні думки", - пояснила Карр.

За її словами, лікарі спочатку у висновку написали, що потрібно зробити рентген, але потім їх "попросили змінити ці приписи і рекомендації".

Раніше повідомлялося, захист екс-прем'єра Тимошенко звернеться до Апеляційного суду Києва з вимогою належної діагностики та лікування екс-прем'єра. Про це повідомив керівник групи захисту Сергій Власенко.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_u-timoshenko-mizhhrebetna-grizha-chi-nevralgiya-evgeniya-karr/409393">Gazeta.ua</a>

gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ