Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Валерія Середи буде новий заступник - з кадрових та господарських питань

"Цього тижня мають представити нового заступника начальника Львівської поліції Валерія Середи. Це заступник з кадрових, господарських та фінансових питань. "Зам. по тилу", як ще кажуть. Цю посаду має обійняти Тарас Бакай, начальник Управління внутрішньої безпеки Луганської поліції. Раніше воював в добробаті "Свята Марія". З 2007 по 2014 працював у різних підрозділах львівської митниці. Родом з Мостищини", - про це повідомила журналіст Віка Балицька на своїй сторінці на ФБ

Віка Балицька: "Насправді в історії цієї посади цікавим є інший нюанс. Ця посада не проста, а чарівна, може бути "то каретою, то гарбузом". Залежно від потреби і чийогось бажання, припускаю.

Раніше цю посаду обіймав Сергій Зюбаненко. На початку року саме цю посаду було розатестовано. (З чиєї ініціативи?) Тобто вона стала цивільною. Зюбаненку довелося звільнити її, адже вона не офіцерська. Кілька місяців посада була вакантною. І ось зараз (о, диво) її знову атестували. Тобто вона перестала бути цивільною. Її знову може обіймати офіцер.

Припускаю, що коли посаду робили цивільною, то були якісь аргументи для цього Тоді це подавалося як зміна структури керівного апарату ГУНП. Я так розумію, що зміна структури потерпіла фіаско, цікаво, які причини провалу "оганізаційної реформи"!?

Чи статус посади трансформується "під людину" або "від людини"? ... Це пост не про особистостей, згаданих тут, а про принципи та методи кадрової політики в поліції".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ