Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Верховній Раді „шуршать” купюри – Ярослав Кендзьор

У Верховній Раді на всю потужність працюють гаманці, оскільки антикризовій коаліції дуже потрібна посада міністра внутрішніх справ. Про це у коментарі „Гал-info” заявив народний депутат Ярослав Кендзьор.
„Станом на 13:00 соціалісти відмовляються голосувати за відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Це було б святотатство – здати свого колишнього однопартійця, який приносив славу Cоціалістичній партії. Але чому я говорю станом на цю хвилину? Тому, що в зал Верховної Ради знову кинуті шалені гроші і відбувається „обробка” Соціалістичної партії. Частина депутатів БЮТ готова проголосувати за відставку Луценка”, – сказав Ярослав Кендзьор.
На його думку, питання про відставку Луценка висіло в повітрі тільки через невпевненість антикризової коаліції у позитивному голосуванні за це питання.
„Коли питання буде поставлено на голосування, це буде сигналом, що у залі попрацювали, і є достатня кількість голосів для відставки міністра внутрішніх справ. Партія регіонів має непереборне бажання поставити свою людину на цю посаду, а оскільки це не квота Президента, то їм ніщо не заважатиме це зробити”, – додав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ