Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ветеринарному університеті відбудеться День відкритих дверей

3 грудня, у неділю, о 11.00 год. у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відбудеться День відкритих дверей. Про це повідомила прес-служба ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького.

Старшокласники та їх батьки, майбутні абітурієнти матимуть змогу ознайомитися з умовами прийому до найстаршого ветеринарного університету України та Східної Європи. Усі бажаючі зможуть оглянути навчальні аудиторії, лабораторії, музеї, поспілкуватись з ректором університету та деканами факультетів, відвідати кафедри, спорткомплекс та навчальні корпуси.

Сьогодні на п’яти факультетах університету студенти навчаються на 20 спеціальностях та спеціалізаціях. Серед них: ветеринарна медицина; ветеринарна санітарія, гігієна і експертиза; технологія виробництва та переробки продукції тваринництва; харчові технології; водні біоресурси та аквакультура; біотехнологія та біоінженерія; екологія; право; маркетинг; менеджмент; публічне управління та адміністрування; економіка; туризм; освітні, педагогічні науки та інші.

Місце проведення заходів: актова зала, вул. Пекарська, 50, м. Львів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ