Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У відрядженнях за кордоном побували 33 працівники Львівської ОДА

Львівська ОДА протягом 2011-12 років відправляла у відрядження за кордон 33 своїх працівників. Про це йдеться у відповіді Львівської ОДА на поширену нещодавно інформацію про те, що держслужбовці не виконують покладених на них обов’язків і за кордон не їздять.

У відповіді за підписом керівника апарату Івана Груника йдеться про те, що з метою економії бюджетних коштів фінансували лише відрядження працівників ОДА в межах області та Україні. Закордонні вояжі здійснюватися коштом приймаючої сторони. 

Подаємо відповідь повністю:

«Обласна державна адмiнiстрацiя розглянула запит на публiчну iнформацiю вiд голови Львiвського прес-клубу Ольги Шостак вiд 10.09.2012 №193 щодо коштiв передбачених та скерованих у Львiвську облдержадмiнiстрацiю на фiнансування вiдряджень за кордон у2011-2012 роцi.

Проаналiзувавши вiдповiдь облдержадмiнiстрації на поставлені запитання щодо фiнансування закордонних вiдряджень працiвникiв обласної державної адмiнiстрацiї у 2011-2012 році, ЛОГО “Львiвський прес-клуб” зробив не зовсiм правильвi висновки, зокрема, подав iнформацiю про вiдсутнiсть вiдряджень за кордон керiвництва та структурних пiдроздiлiв облдержадмінiстрацiї, яка була опублiкована на сайтi Агенції регiональної iнформації та аналiтики Гал-iнфо вiд 28.092012.

Враховуючи покладенi на мiсцеву державну адмiнiстрацiю завдання та повноваження, зокрема, у галузі мiжнародних та зовнiшньоекономiчних вiдносин, керiвнцтво та працiвники облдержадминiстрацiї направляються у службовi вiдрядження за кордон.

Проте, беручи до уваги чинне законодавство щодо службових вiдряджень за кордон державних службовцiв, враховуючи недостатнє фiнансування передбачене на відрядження у 2011-2012 роцi, облдержадминiстрацiєю мiнiмiзовано кiлькiсть таких вiдряджень.

Однак, виконуючи свої повноваження, визначенi Законом України «Про мiсцевi державнi адмiнiстрації» у повному обсязі, обласна державна адміністрація та її структурнi пiдроздiли у 2011 — 2012 роках скерували у вiдрядження за кордон 33 працвники.

З метою економії бюджетних коштів, фiнансувалися з державного бюджету лише службовi вiдрядження керiвництва та працiвникiв облдержадмiнiстрацiї в межах області та України.

Закордонні вiдрядження працiвників облдержадмiнiстрації та її структурних пiдроздiлiв здiйснювалися за рахунок коштів приймаючої сторони або у рамка програм мiжнародної спiвпраці».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ