Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У віторок оберуть проект облаштування простору Небесної Сотні

У вівторок, 21 лютого, в Українському католицькому університеті буде оголошено переможця проекту із облаштування громадського простору пам’яті Небесної Сотні, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Хочу звернути вашу увагу на проектні пропозиції, які розміщенні в холі 2-го поверху Ратуші. Власне, ви, мабуть, звернули увагу, що це є проекти, які подані на конкурс по облаштуванню меморіалу пам’яті Небесної Сотні.

У вівторок, буде фінальне рішення журі, тому ще маєте можливість подивитися, висловити свої думки і, взагалі, пропустити через себе. Тому що, роботи дуже якісні, сильні і мені приємно, що цей час, який був відведений для повторної подачі, він виявив дуже велику кількість грамотних архітекторів, які звернулися з пропозицією.

Я розумію, що премії будуть досить серйозні. Перша премія – 90 тис грн, друга премія – 60 тис грн, а третя – 30 тис грн. Це вже така премія, за яку варто позмагатися",- зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, загалом оргкомітет отримав 25 проектів від українських архітекторів, які були представлені на огляд громадськості. Конкурсне журі відзначило 4 роботи. Відповідно присуджено перше, друге і третя місце та одну роботу окремо відзначило журі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ